Design denmark

Relationer - en vigtig ressource

Er du leder eller medarbejder? Kom og få et nødvendigt indblik i, hvorfor du skal give relationer opmærksomhed, og hvordan de er ressourcer, der bidrager til din forretning, når Design denmark og Lene Wervick inviterer til morgenmøde.

Relationer følger os gennem livet generelt og ikke mindst i vores arbejdsliv. Der er store gevinster at hente, hvis du plejer dine relationer – og ikke kun dem, du har lyst at drikke en fredagsøl med.

Sidder du i en organisation, hvor I arbejder på tværs af fagligheder og/eller sektorer? Har I eksterne samarbejdspartnere og/eller kunder? Eller er I bare mange ansatte, der på kryds og tværs bidrager til at løse kerneopgaverne? Så er dette morgenmøde relevant
for dig.

Hvis du kan svare ja til et eller flere af nedenstående forhold, har du en gevinst at hente til dit fremtidige virke ved at dukke op til morgenmødet:

  • Vi er gensidigt afhængige af hinandens fagligheder på min arbejdsplads
  • Vi er afhængige af gode relationer til samarbejdspartnere/kunder
  • Vores arbejde er præget af en høj grad af uforudsigelighed
  • Vi arbejder under tidspres

På morgenmødet giver Lene Wervick dig en smagsprøve på konkrete værktøjer og en forståelse for, hvorfor relationer er et genialt redskab, når vi indgår i samarbejde med andre. Du får derfor ved at deltage i mødet en ny opmærksomhed på, hvordan du kan styrke dit arbejde med relationer.

Lene Wervick 

Lene er ledelseskonsulent, hvor hun rådgiver samt kompetenceudvikler ledere og medarbejder i ledelse, og hvad forandringer gør ved os. Hun har udviklet TimeToDialogue, som er en metode til projektledelse. Hendes kunder tæller bl.a. Kræftens Bekæmpelse, Lejre Kommune, Deas m.fl. Desuden er hun ekstern lektor på RUC’s Virksomhedsstudier.

Lene har i sit arbejde særligt fokus på:

  • Dyrk relationer – de gør et kæmpe arbejde for dig.
  • Vær opmærksom – du er som minimum to skridt foran modtagerne af din forandring. Det skal afspejles i din kommunikation.
  • Projektledelse – vi lever i en eksekveringstid, hvor vi trykker på speederen for hurtigt. Tá dig tid til refleksion.

Program
8.30 Ankomst, croissant og networking
9.00 Velkomst v. Abelone Varming
9.15 Hvorfor relationer, hvad er de egentligt for nogle, og hvordan mærkes de?
10.00 Pause
10.10 Hvad skal der til for, at vi aktivt vælger relationer til som redskab?
10.30 Øvelse i at gøre dine relationer håndgribelige
11.00 Tak for i dag

Praktisk
Dato: 7. februar 2019
Tidspunkt: 8.30-11.00
Sted: Design denmark, Børsen, Slotsholmsgade 1, 1217 København K.

Tilmelding
Dette arrangement er gratis for Design denmarks medlemmer, som skal tilmelde sig her

For ikke medlemmer koster arrangementet 300 kr, billetten kan købes her

Vi gør venligst opmærksom på, at der er et ‘no-show’ gebyr på DKK 200 til deltagere, som ikke dukker op eller melder afbud senere end 24 timer før arrangementets afholdelse.

20190207