Design denmark

Sådan får du omtale

Megafon, blogger, annonce, social media, presse, hyppighed, frekvens, udtryk, identitet, tone of voice, SEO. Listen af elementer, der skal være styr på forekommer nærmest uendelig og ikke mindst uoverskuelig, når du skal give din passion ben at gå på og ude i verdenen.

DANISH™ og Design denmark giver med dette arrangement et overblik og konkrete tips om alt fra ‘contentplan’ til pressemeddelelser.

Fra det øjeblik dit nye CVR nummer er registreret er der på næsten daglig basis mulighed for, at købe rådgivning om alt fra SEO og SEM til PR og kampagner.
Men skal det virkelig være så dyrt, svært eller uoverskueligt?

Denne formiddag vil Anne Katrine Okholm Skole fra DANISH™ dele grundelementerne af sin viden omkring kontakt til pressen og det at skabe effektfuld kommunikation. Formålet er, at du som deltager får lettere ved at navigere i markedsføringen af din virksomhed og dermed får mulighed for at skabe overskud til det, der i virkeligheden interesserer dig.

I løbet af morgenen vil vi komme igennem:

  • Opbygning af et budskab – hvornår er noget en historie?
  • Kommunikativ sammenhængskraft – og forskellen på platformene
  • Hvad skal jeg købe og hvad skal jeg kunne selv?
  • Div. Spørgsmål.

Praktisk
Dato: 22/11 2018
Tid: 8.30 – 10.30
Sted: Børsen, Slotsholmsgade 1, 1217 København K

Tilmeld dig her

Vi gør venligst opmærksom på, at der er et ‘no-show’ gebyr på DKK 200 til deltagere, som ikke dukker op eller melder afbud senere end 24 timer før arrangementets afholdelse.

DANISH™ promoverer dansk design og arkitektur til den internationale presse og er dermed både et PR bureau og en markedsføringsplatform.

20181122