Design denmark

VidensNetværk: 1-3 medarbejdere CPR

VidensNetværk for 1-3 medarbejder CPR afholder første introduktionsmøde d. 29. maj på Børsen – skal du være med?

Netværksbeskrivelse: Har du brug for sparring til at sætte din retning? Har du brug for at udvide dit netværk i forhold til underleverandører til opgaver? Er du nogle gange en lidt slidt enmandshær? Savner du kolleger til co-creation og samtale, eller vil du bare gerne dele? Har du brug for støtte til at blive en bedre købmand? Eller er du i tvivl om hvad dit næste skridt er, eller måske hvordan du kommer derhen?

Få inspiration, fagligt indblik, kolleger og vidner til din forretning og din proces. Formålet er at skabe et inspirerende og givende forum med plads til at nørde, inspirere og vidensdele. Vi mødes for at diskutere relevante emner, fortælle hvordan det går, hjælpe hinanden til at få nye perspektiver på udfordringerne og udvikle bedre forretningsmetoder. Vi er vidner til hinandens vækst, og bruger den varme stol og mentorroller, så vi tilsammen får et bedre overblik og en bevidsthed om, hvordan man disponerer sin tid og når sine mål, skridt for skridt. Vi håber, at du vil være med.

TovholderTea Bendix og Maiken Hallingskov

Praktisk
Dato: 29. maj 2019
Tid: ankomst 8.00, møde fra 8.30 – 10.00
Sted: Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K.
Tilmelding: Det er gratis at deltage – tilmeld dig her

OBS: man kan godt deltage i første møde uden at være medlem af Design denmark, men ønsker man at være en del af VidensNetværket, så er det et krav, at man er medlem. 

20190529