Design denmark

World Interior Day - Indretningsdesigner hva' nu?

I anledningen af World Interior Day inviterer Design denmark til debatmøde for indretningsdesignere.

Rigtig mange af jer har historisk set været aktive i mange af de initiativer, foreningen har været ramme omkring for at fremme indretningsdesignfagets virke. Definition af titel og forståelse af titel. Uddannelsesområdet. Intern afklaring og formulering af ”hvad er det vi laver”. Udbudsproblematikker osv.

Senest har en lille sej gruppe været i gang med at udvikle og afvikle et event i anledning af IFIs deklaration under Danish Design Festival. Aktiviteterne har været mere eller mindre besøgte, mere eller mindre prioriteret.

Boost!
Vi vil gerne invitere bredt ind, blandt jer indretningsdesignere, til et morgenmøde dem 24. maj. Vi havde egentlig planlagt et noget større indretningsevent, men med en del frafald på oplægssiden, har vi nu valgt at gennemføre, men med en noget anden og mere intern dagsorden. For, hvorfor er det svært at få gennemført? Hvad er det for energier, der spænder ben. Hvorfor stiller Frank Jensen ikke op? Hvorfor reagerer journalisterne ikke? Vi moderne mennesker på den nordlige halvkugle, befinder os mindst 80% af tiden i indendørs rum, og en stor del af tiden i rum andre har indrettet for os. Hvad betyder det? Hvad kræver det?

Stadig under overskriften ”Designing spaces changes lives” vil vi gerne diskutere: Indretningsdesigner, hva´nu?
Hvad sker der? Hvad sker der ikke? Udfordringer, problematikker og muligheder.

SÅ KOM OG VÆR MED til at sætte streg under vigtigheden af indretningsdesign og betydningen af faget.

Program
8.30 Ankomst
9.00 Oplæg og diskussion
10.30 Networking
11.00 Tak for i dag

Praktisk
Dato: 24. maj 2019
Tid: 8.30 – 11.00
Sted:Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K.
Tilmelding: Tilmeld dig her

VidensNetværk
Lige nu er vi også ved at starte et nyt VidensNetværk for indretningsdesign. Et netværk for sparring, vidensdeling, behandling af universelle og aktuelle udfordringer for jer og for indretningsfeltet. Det kan højst være 12 i gruppen, og rammen er defineret. Der er 4 årlige møder, mødepligt og to tovholdere sørger for at holde møderne relevante. Enten med besøg ud i virksomheder, eller med gæster udefra. Ønsker du at være tovholder på sådan en gruppe eller vil høre mere, så kontakt gerne av@designdenmark.dk

 

20190524