Design denmark

Gratis adgang for medlemmer til MAISON&OBJET

Vi er glade for at kunne annoncere, at alle Design denmarks medlemmer endnu engang får gratis adgang til den store Paris-messen MAISON&OBJET. 

Som medlem af Design denmark får du gratis adgang til MAISON&OBJET, som afholdes 6.-10. september 2019 i Paris. Log ind på medlemssiden, for at se hvordan.

MAISON&OBJET behøver ikke nærmere præsentation. Det er i dag en af de absolut førende livsstilsmesser i verden, der to gange om året tiltrækker mere end 80.000 internationale udstillere og besøgende.

Til september overrasker MAISON & OBJET med et helt nyt tema: WORK – som sætter fokus på fremtidens arbejdsplads. I takt med at vores arbejdsmønstre har ændret sig, er der kommet en større efterspørgsel efter alternative arbejdsmøbler. MAISON & OBJET dedikerer derfor et 1000 kvm stort område til dette tema. Du kan læse mere om årets tema her.

Husk at MAISON&OBJET kan opleves hele året via den digitale platform MOM (MAISON&OBJET AND MORE). Her kan man når som helst se sine favoritmærker og komme i direkte kontakt med messens udstillere og andre nøglepersoner. Læs mere her.