Design denmark

Gratis adgang til MAISON&OBJET for Design denmark medlemmer

9. december 2019

Det er igen en glæde at annoncere, at Design denmark medlemmer kan få gratis adgang til MAISON&OBJET.

Siden 1995 har MAISON&OBJET PARIS været internationalt mødested for fagfolk i design-, indretnings- og boligbranchen. Messen samler mere end 3.000 mærker og 85.000 enkeltbesøgende, heraf mere end 50% internationale besøgende. Under MAISON&OBJET opstår møder og nye talenter opdages. To gange om året er messen kilde til ny inspiration og kaster lys over, hvad der rører sig her og nu, og over fremtidens tendenser.

I 2016 blev den digitale MOM (MAISON&OBJET AND MORE) platform lanceret, som giver et samlet overblik over de seneste nyheder fra de udstillende producenter, kunsthåndværkere og designere. En uudtømmelig kilde til inspiration med mulighed for at tage direkte kontakt til de forskellige brands året rundt. Tilmeld dig platformen her.

Til januar 2020 er det 25 år siden, at MAISON&OBJET for første gang åbnede dørene. Der bliver derfor både fokus på hovedtemaet regeneration og jubilæum, når MAISON&OBJET-messen afholdes d. 17. – 21. januar 2020 i Paris.

Som medlem af Design denmark får du gratis adgang til MAISON&OBJET. For at få en invitationskode skal du blot kontakte Promosalons via nedenstående oplysninger. Husk at oplyse, at du er medlem af Design denmark.

Kontaktperson:
Line W. Letz v/Promosalons
Telefon: 33 93 62 66
E-mail: lwiinholt@promosalons.com