Design denmark

Nyheder fra Design denmark

Hos Design denmark driver vi den største platform for designjob i Danmark. Find os på DesignjobsDanmark på Facebook.

Design denmark formidler mere end 200 designjobs om året, og vi ved som de første hvilke stillinger, der er ledige i designbranchen.

En stillingsannonce på Design denmarks jobbørs er din mulighed for at målrette jobopslag mod højt kvalificerede medarbejdere, studerende og designinteresserede.

Stykpris for annoncer

Stykprisen for jobannoncer er 2500 DKK ekskl. moms og for praktikannoncer 500 DKK ekskl. moms. Design denmark Medlem, Design denmark Partner og Design denmark Videnspartner får altid de første 2 annoncer gratis.

Køb klippekort og få mængderabat

Klippekort og mængderabatter gælder kun for bestilling af enten jobannoncer eller praktikannoncer. Det er dog muligt at konvertere overskydende jobannoncer til praktikannoncer. Overskydende praktikannoncer kan dog ikke konverteres til jobannoncer.

Er du interesseret i mere end 10 annoncer, finder vi selvfølgelig en attraktiv pris til dig.

Jobopslag på flere medier

Alle jobannoncer bliver præsenteret med logo på Design denmarks hjemmeside.

Alle jobannoncer bliver slået op i vores nyhedsbrev, der er den vigtigste kilde til nyheder og arrangementer i designbranchen for mere end 2000 personer.

Alle jobannoncer bliver desuden slået op på Design denmarks Facebook-side og når derved ud til yderligere 12.000 personer om ugen.

Kontakt

Har du et job, du vil formidle, eller har du spørgsmål til Design denmarks jobbørs, så skriv til jobboers@designdenmark.dk.

Ved oprettelse af annoncer skal følgende vedhæftes din henvendelse:

  • Annoncetekst
  • Link til annoncen på din hjemmeside
  • Billede i jpg.format
  • Logo i jpg.format
  • Evt. annonce i PDF-format