Design denmark

KADK's arkitekter og designere i obligatorisk praktik

Foto fra KADK

9. december 2019

Fra foråret 2020 skal alle arkitekt- og designstuderende i praktik som en del af deres uddannelse. Den obligatoriske praktik skal styrke forbindelsen mellem uddannelse og erhverv, og give de studerende et vigtigt netværk, som kan få betydning for deres karrierevej.

Der er som sådan ikke noget nyt i, at arkitekter og designere tager i praktik, mens de uddanner sig – det har længe været muligt for de studerende. Det nye er, at praktik fra foråret 2020 bliver en obligatorisk del af uddannelserne. Det betyder, at alle arkitekt- og designstuderende på KADK, Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering, fremover på uddannelsens sjette semester skal ud og sætte faglig viden og kompetencer i spil på en arbejdsplads.

Om det obligatoriske praktikforløb på KADK

Alle arkitekt- og designstuderende skal i praktik på sjette semester af bacheloruddannelsen efter at de har lavet deres bachelorprojekt. KADK’s studerende tager både i praktik på traditionelle arbejdspladser i design- og arkitektbranchen, men også hos kommuner, offentlige instanser og andre virksomheder, der kan se muligheder i at benytte arkitekt- og designfaglige kompetencer.

Læs mere om den obligatoriske praktik på KADK og om hvordan man slår et praktikopslag op på KADK’s digitale opslagstavle her.

Kontaktperson
Lærke Cecilie Lindegård
Telefon: 41 70 15 61
E-mail: llin@kadk.dk