Design denmark

Københavns Erhvervsakademi

KEA – Københavns Erhvervsakademi udbyder en lang række praksisrettede videregående uddannelser på både fuldtid og deltid. På KEA udgør vekslingen mellem teori og praksis grundstenen i videnbegrebet og i uddannelserne. Det er derfor dybt forankret i KEAs værdier, at de studerende ikke bare skal vide, de skal også kunne.

KEA Kompetence er Københavns Erhvervsakademis kursusafdeling og tilbyder efteruddannelse på akademi- og diplomniveau samt en lang række kurser indenfor designrelaterede emner, der er oppe i tiden, eksempelvis Design Sprint, Cirkulær Økonomi og User Experience og meget mere.

Et udvalg af KEA Kompetences efteruddannelser:

Diplom i Digital Konceptudvikling
En diplomuddannelse i Digital Konceptudvikling klæder dig på til at håndtere morgendagens digitale udfordringer. Uddannelsen rummer både kreative og konceptuelle elementer  samt mere strategiske og forretningskritiske forhold. Læs mere her.

AU i Kommunikation og Formidling
På uddannelsen får du værktøjer og modeller, der virker både i praksis og på det mere strategiske plan. Du får mulighed for at gå i dybden med kommunikation på skrift, mundtligt, strategisk, online, på sociale medier og på tværs af kulturelle grænser, ligesom du kan styrke dine kompetencer indenfor grafisk facilitering, digital indholdsproduktion og videokommunikation. Læs mere her.

Find alle KEA’s efteruddannelser her.

Inspirationskurser inden for Design & Digital på KEA Kompetence 2020:

Videokursus – Content & Corporate Video

På dette intensive 3-dages kursus lærer du at give din videoproduktion et professionelt udtryk. Kurset er målrettet dig, som sidder med eller skal i gang med in-house videoproduktion til nettet og som ønsker:

  • At give din video et mere professionelt udtryk
  • At blive skarpere på at formidle indhold og visuelt udtryk

Dette kunne fx være i forhold til produktion af virksomhedspræsentationer, profilvideoer, interne eller eksterne video testimonials, produktvideoer, instruktions- eller kundesupportvideoer. KEA stiller videoudstyr til rådighed på kurset.

Praktisk
Dato: 19. maj, 20. maj og 27. maj 2020
Tid: 09.00 – 15.30
Sted: KEA Digital, Lygten 37, 2400 København NV
Pris: 9.950 DKK (prisen er inkl. moms og fuld forplejning bestående af morgensnack, frokost, eftermiddagssødt, the og kaffe)
Undervisere: Michael Nielsen og Martin Bregnhøi

Læs mere om kurset her.