Design denmark

Københavns Erhvervsakademi

KEA – Københavns Erhvervsakademi udbyder en lang række praksisrettede videregående uddannelser på både fuldtid og deltid. På KEA udgør vekslingen mellem teori og praksis grundstenen i videnbegrebet og i uddannelserne. Det er derfor dybt forankret i KEAs værdier, at de studerende ikke bare skal vide, de skal også kunne.

KEA Kompetence er Københavns Erhvervsakademis kursusafdeling og tilbyder efteruddannelse på akademi- og diplomniveau samt en lang række kurser indenfor designrelaterede emner, der er oppe i tiden, eksempelvis Design Sprint, Cirkulær Økonomi og User Experience og meget mere.

Et udvalg af KEA Kompetences efteruddannelser:

Diplom i Digital Konceptudvikling
En diplomuddannelse i Digital Konceptudvikling klæder dig på til at håndtere morgendagens digitale udfordringer. Uddannelsen rummer både kreative og konceptuelle elementer  samt mere strategiske og forretningskritiske forhold. Læs mere her.

AU i Kommunikation og Formidling
På uddannelsen får du værktøjer og modeller, der virker både i praksis og på det mere strategiske plan. Du får mulighed for at gå i dybden med kommunikation på skrift, mundtligt, strategisk, online, på sociale medier og på tværs af kulturelle grænser, ligesom du kan styrke dine kompetencer indenfor grafisk facilitering, digital indholdsproduktion og videokommunikation. Læs mere her.

Find alle KEA’s efteruddannelser her.

Inspirationskurser inden for Design & Digital på KEA Kompetence 2020:

3D Virtual Prototyping til modebranchen

Kom med på en helt unik 3-dages workshop, hvor du får fundamentale værktøjer og praktiske øvelser i 3D Virtual Prototyping sammen med kollegaer fra modebranchen på KEA’s Campus i hjertet af Nørrebro.

3D Virtual Prototyping har stort potentiale i modebranchen, når det kommer til reduktion af udviklingsomkostninger af prototyper, udviklingstid, tilpasning samt målrettet produktion og bæredygtighed. 3D Virtual Prototyping software kan hjælpe designere, konstruktører og leverandører til at kommunikere virtuelt og tredimensionelt. KEA tilbyder dig muligheden for at udforske CLO 3D software i denne workshop for modebranchen.

Praktisk
Dato: 22. januar, 29. januar og 5. februar 2020
Tid: 09.00 – 15.30
Sted: KEA Design, Guldbergsgade 29N, 2200 København N
Pris: 7.950 DKK (prisen er inkl. moms og fuld forplejning bestående af morgensnack, frokost, eftermiddagssødt, the og kaffe)
Undervisere: Berit Konstante og Lotte Nerup

Læs mere om kurset her.

Videokursus – Content & Corporate Video

På dette intensive 3-dages kursus lærer du at give din videoproduktion et professionelt udtryk. Kurset er målrettet dig, som sidder med eller skal i gang med in-house videoproduktion til nettet og som ønsker:

  • At give din video et mere professionelt udtryk
  • At blive skarpere på at formidle indhold og visuelt udtryk

Dette kunne fx være i forhold til produktion af virksomhedspræsentationer, profilvideoer, interne eller eksterne video testimonials, produktvideoer, instruktions- eller kundesupportvideoer. KEA stiller videoudstyr til rådighed på kurset.

Praktisk
Dato: 12. maj, 13. maj og 20. maj 2020
Tid: 09.00 – 15.30
Sted: KEA Digital, Lygten 37, 2400 København NV
Pris: 9.950 DKK (prisen er inkl. moms og fuld forplejning bestående af morgensnack, frokost, eftermiddagssødt, the og kaffe)
Undervisere: Michael Nielsen og Martin Bregnhøi

Læs mere om kurset her.