Design denmark

Klar til Danish Design Award 2019?

Den 1. oktober åbnes der for indsendelse af designløsninger til 2019-udgaven af Danmarks store designpris, som hylder virksomheder og designere for den effekt, design skaber i industri og samfund.

Danish Design Award modtog sidste år ca. 200 designløsninger, der demonstrerede værdiskabelse på tværs af industri, dagligliv og samfund. Kategorierne er igen i år justeret og udviklet med hensyn til bedst mulige indsendelsesvilkår for virksomheder og designere. 2019 kategorierne offentliggøres inden længe, og da prisen fokuserer på værdien af design anbefales indsendere, at læse alle kategorier grundigt igennem, for at sikre det rette grundlag for indsendelse samt styrke muligheden for at blive finalist og måske i sidste ende, være en af de få som går hjem med det bladguldsbelagte D.

Design denmark og Dansk Design Center ser igen i år frem til at fejre de bedste indsendte designløsninger. Designløsninger fra alle sektorer kan finde en plads på tværs af de 14 kategorier, hvor det forventes at se løsninger som; produktdesign, indretningsdesigns, serviceydelser, systemer, strategier, identiteter og meget mere. Både foreningen og design centeret ser frem til at modtage indsendelserne, og byder alle velkommen med spørgsmål. Disse kan henvendes til projektgruppen her.

Nok er Danish Design Award en dansk designbegivenhed, men udsynet og vægtklassen er international – og virksomhederne bag vinderne og finalisterne kan opnå en betragtelig brandinggevinst både nationalt og i udlandet samt positiv effekt på såvel medarbejdermotivation som eksportmuligheder.

Indsendelsesperioden er fra den 1. oktober til den 14. december kl. 14.00

Du kan læse mere her samt holde dig opdateret på Danish Design Award på Instagram her og Facebook her.

Som inspiration kan du læse eller genlæse oversigten over sidste års vindere her eller om juryens arbejde her.