Medlemskab – Enkeltmandsvirksomhed

Design denmark medlemskab for enkeltmandsvirksomhed er for dig, som ejer din egen virksomhed og ønsker at deltage i et fælleskab, herunder faglige netværk, finde inspiration og forretningsmæssig sparring samt støtte den danske designbranche.

Gennem dit medlemskab støtter du desuden foreningens arbejde med at styrke forståelsen og øge brugen af design i Danmark.
Læs mere om Design denmark her.


Dine vigtigste medlemsfordele

Design denmark tilbyder en række ydelser, der kan give dig som medlem direkte besparelser. Nogle af de konkrete medlemsfordele er:

Læs om alle medlemsfordelene her.


Design denmark medlemskort

Alle personlige medlemmer får udleveret et medlemskort. Medlemskortet kan bruges til at påvise medlemskab, fx. for at opnå gratis adgang til Louisiana, få rabat på Designmuseum Denmark, få 15% på designpublikationer hos Strandberg Publishing og rabat på årskort hos Dansk Arkitektur Center.
Find hele listen med rabatter her.


MDd – Medlem af Design denmark

MDd er foreningens beskyttede medlemsbetegnelse.
Medlemmer, som har afgangbevis fra minimum 3 års sammenhængende videregående udannelse med hovedvægt på designfaglige metoder, rådgivnings- og/eller formgivningskompetencer, kan efter optagelse i foreningen bruge titlen MDd. Vi fremsender ved indmeldelse logo til dig, som kan indlejres i hjemmeside, e-mailsignatur eller lignende.


Kontingent

Det koster 5.300 kr. ekskl. moms årligt (altså 1.325 kr. betalt kvartalsvis) at være medlem af Design denmark som enkeltmandsvirksomhed.

Er i flere end dig i virksomheden se da medlemskaber for virksomheder her. Bemærk, at der tælles i årsværk.


Enkeltmandsvirksomhed eller personligt medlem?

Du har også mulighed for at have et personligt medlemskab. Det koster det samme, men hvis du oplyser dit CPR-nummer ved indmeldelsen, gør vi automatisk SKAT opmærksom på, at du skal have fradrag for dit kontingent.
Læs mere om personligt medlemskab her.


Tilbage til medlemstyper


Har du spørgsmål vedrørende medlemskab, kan du kontakte Design denmarks sekretariat på info@designdenmark.dk.