3PART

Branding, Digitalt design, Grafisk design, Konsulentydelser, Produkt- og industrielt design, Servicedesign, Webdesign

3PART
Ryvangs Allé 81-83, 2900 Hellerup

Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C

Udviklingsprocesser der skaber værdi

Vi er et full service udviklingshus, der har stor erfaring med at veksle virksomheders ambitioner og udfordringer til positive resultater på bundlinjen.

Vi har specialiseret os i at drive processer, der kan skabe værdi i både små og store projekter. Sammen skaber vi nye produkter, services og tjenester, som både begejstrer og er varige, samtidig med, at de gør en reel forskel for jeres kunder og i markedet.

Vi samarbejder med både start-ups og store internationale koncerner om at udvikle produkter og services, hvor brugeren er i centrum. Vores proces og erfaring for over 400 projekter resulterer i træfsikre løsninger, der skaber værdi hos brugere og virksomhederne vi samarbejder med.

Et stærkt team i udvikling

I vores designproces inddrager vi bruger-research, co-creation og prototyping som hovedelementerne fra idé til færdigt produkt. Vores multidisciplinære designteam tilbyder ekspertise indenfor digital design, produktdesign, strategisk design, simplimize og servicedesign.

Hos 3PART har vi afdelinger i både Aarhus og København. Hvis I har et projekt, en service eller et digitalt produkt, der skal realiseres, så er vi altid tæt på.

 

Vi er at finde her:

København:        Ryvangs Allé 81-83, 2900 Hellerup

Tlf:                       +45 2259 9035

Aarhus:               Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C

Tlf:                       +45 2213 1343