Alexandra Rendtorff Mølvang

Co-design, Kommunikation

Alexandra Rendtorff Mølvang
København
Medlem af dd siden 2019

Jeg er MA i Design fra Det Kongelige Akademi og tog i sommer afgang fra programmet Strategic Design & Entrepreneurship. Det er et nyopstartet kandidatprogram med fokus på strategisk tænkning i designprocesser og på at bygge bro mellem design og business. Jeg har en baggrund i Bæredygtigt Design med en bachelor som designingeniør fra Aalborg Universitet København.

Mit afgangsprojekt fra Akademiet, der blev lavet sammen med Amalie Gielov, blev fremhævet som et af årets mest bemærkelsesværdige afgangsprojekter fra skolen ligesom det i november 2020 modtog 15. Juni Fondens hæderspris og nu er Shortlisted til Danish Design Award, Young Talent 2021.

Mit fokus som designer er særligt på social- og miljømæssig bæredygtighed da jeg har lavet projekter både indenfor modeindustrien og sundhedssektoren. Min kombination af uddannelser og erfaring gør mig kompetent til at arbejde i alle faser af designprocessen hvor bæredygtighed og strategisk tænkning har indflydelse på designet.  

Siden jeg dimitterede har jeg arbejdet på Det Kongelige Akademi, både med undervisning af designere i Egypten, udarbejdelse af workshops for organisationer samt deres håndværkere i Tunesien og Marokko og som instruktør på Strategic Design & Entrepreneurship.