andel v / Britt Gundersen

Andet, Branding

andel v / Britt Gundersen
Frederiksholms Kanal 30 A1, BLOXHUB
DK-1220 Copenhagen
Medlem af dd siden 2021

Vi omsætter problemstillinger, tanker og værdier til engagerende designløsninger, der kan ses, føles og opleves med hele kroppen. Vi arbejder på tværs af medier og skalaer fra visuelle identiteter til publikationer, udstillinger og oplevelser. Vi er stærke tænkere og gode håndværkere – og sætter en ære i at følge vores projekter fra idé til færdigt produkt. Vi drives af lysten til at gøre os umage, og ønsket om at udfordre os selv, vores kunder og samfundet i en positiv retning.

Identiteter og branding

Vi skaber visuelle fortællinger og identiteter til udstillinger, produkter, steder og begivenheder. Vi går hele vejen fra strategi og kernefortælling til visuel værktøjskasse og implementering.

Oplevelsesdesign

Vi omsætter fagligt indhold til bevægende og berigende publikationsoplevelser ved hjælp af rumlig, interaktiv og visuel formidling.

Informationsdesign

Vi hjælper med at kortlægge og formidle steder, så det bliver nemt at finde rundt og inspirerende at gå på opdagelse. Vi skaber fysiske- og digitale kort- og skiltedesigns med respekt for stedets ånd og karakter og altid med brugeren for øje.