Anna Taws Tom-Petersen

Andet, Design thinking, Digitalt design

Anna Taws Tom-Petersen
Valdemarsgade 11
1665 Kbh
Medlem af dd siden 2022

Anna rådgiver om regenerative design og digital forretnings-udvikling. Hun hjælper med at udvikle drift og kultur, værdisæt og strategi. Hun arbejder ofte med cirkularitet, regenerative tiltag og balance.

20 års erfaring fra digital tech design business, er jeg nu en selvstændig, holistisk og kreativ designer, coach og regenerativ transformationspraktiker.

Min drøm er en verden bygget på regenerative principper, hvor mennesker trives, driver forretning bevidst, leder med medfølelse, og hvor vores produktion er baseret på cirkularitet og design inspireret af naturen.

Min offset ligger i metoderne Design Thinking og Human-Centered Design. Min seneste tilføjelse til disse metoder er at tilføje perspektivet af naturcentreret og regenerativt design og lederskab, som jeg mener er afgørende for en blomstrende fremtid for både planeten og mennesker.

Min mission er at skabe løsninger til planetens overlevelse gennem innovation, involvering og bæredygtige miljøer, som løses i grænsefeltet mellem digitalt design, Human-Centered design, Design Thinking, Social innovation og forskning.

– MA i visuel kommunikation og digitalt design, fra Det Kongelige Akademi/KADK, Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Danmarks Designskole.

– Master i 1:1 og Team- & Lederskabscoaching fra Mindjuice Academy.

– Permakultur Design certificeret

– Regenerativ lederskabsrejse med Regenerators, Laura Storm

Med erfaringer fra arbejdet med bureauer, startups og in-house har jeg altid haft som mål at arbejde med en tværfaglig tilgang, herunder inddragelse af brugere og borgere og have et udbytte, hvad enten det er et nyt produkt eller en strategi, altid med større gennemslagskraft ift. gavne demokratiske, sociale eller miljømæssige spørgsmål.

TAWS rådgiver på tre områder:

  1. MENNESKE & SAMFUND / Skab bæredygtige resultater for mennesker
  2. MILJØ / Gør en forskel for klima og natur
  3. CIRKULARITET & BALANCE / Reuse, Reduce, Recycle. Regenerate.