Artlinco

Grafisk design, Konsulentydelser, Produkt- og industrielt design, Servicedesign

Artlinco
Søndergade 2-4, 2. sal
8700 Horsens
Medlem af dd siden 2011

Design som strategisk redskab

Virksomheder lever af at sælge produkter og services. De lever ikke af et smart computersystem, en lean produktionskæde eller en ny maskine. Dette er blot værktøjer som supporterer det, der virkelig gælder – at sælge virksomhedens produkter og services. Design og designthinking er metoder til at skabe disse produkter og services, og en metode til at sikre positive forandringer og sikre at produkterne skaber god forretning. Det er derfor at det mest vigtige strategiske redskab er designthinking.

Siden Artlinco’s begyndelse i 2001, har vi gennem en helhedsorienteret tilgang til udvikling skabt over 350 succesfulde projekter, som spænder bredt fra produkter og services inden for mundhygiejne, industrielle maskiner og emballager til grafisk materiale og kommunikation.

Som sparringspartner og ekstern udviklingsafdeling hjælper vi virksomheder med udvikling af nye, innovative produkter og services. Vi forvandler gode ideér til endnu bedre, for at skabe værdi for virksomhed, kunder og brugere.

Vi praktiserer designthinking, og fungerer som en ‘full-service’ ekstern udviklingsafdeling og som leverandør af delprojekter eller enkeltydelser. Som ekstern partner er en af fordelene, at vi får øje på nogle andre ting end f.eks. jeres udviklingsafdeling, fordi vi ikke har de interne skyklapper på.

Vi rådgiver, analyserer, udvikler, designer, konstruerer og gennemfører projekter. Vi er rustet til at udvikle produkter, så de outperformer konkurrenternes og bliver det, virksomheden skal leve af i morgen. I snart 20 år har vi udelukkende beskæftiget os med eksekvering af innovations- og udviklingsprojekter, og er dermed et af Danmarks mest erfarne udviklingshuse.

Alt skal se ud af en årsag. Udvikling af nye produkter, services og beslutninger om samme skal ikke baseres på gætværk, mavefornemmelser eller tro, men baseres på fakta. Det er vores håndværk, og selvom der er stor forskel på udviklingen af en tandstik og et typegodkendt køretøj, så er alt vores arbejde baseret på en stærk faglig viden, erfaring, analyse, struktur og indsigt.