EGGS Design

Bæredygtigt design, Branding, Digitalt design, Grafisk design, Konsulentydelser, Produkt- og industrielt design, Servicedesign, Webdesign

EGGS Design
Skindergade 45-47
1159 København
Medlem af dd siden 2018

Craft Lovable Futures

I EGGS Design hjælper vi kunder med at lede designdrevet innovations- og transformations-processer samt at skabe nye produkter og services ud fra mantraet ”Craft Lovable Futures”. I tæt samarbejde med kunderne og baseret på en dyb forståelse af brugernes behov, udvikler vi holistiske løsninger, som skaber værdi for alle involverede parter. Som et uafhængigt innovationskonsulent-bureau er vi ikke leverandører af en løsning, men går til opgaven som en partner, der udvikler løsningen sammen med kunden og følger dem tæt i alle projektets stadier fra udvikling til implementering.

EGGS Design består af over 100 multidiciplinære professionelle ildsjæle fra mere en 25 nationaliteter placeret på kontorer i blandt andet Oslo, Stavanger, Trondheim og København med kompetencer inden for innovations- og transformations-processer, digitalt design, Business Design, Branding og service design. Vi brænder for at skabe bæredygtige løsninger, produkter og services via designdreven innovation, der fremmer vores kunders ambitioner.

Vi tænker mennesket først og omfavner teknologi, men er ikke drevet af den. Vi skaber simple løsninger ud fra komplekse problemstillinger og arbejder med ligesindede kunder som har modet til at genopfinde fremtiden sammen.