Hans Thyge Raunkjær

Produkt- og industrielt design

Hans Thyge Raunkjær
Norsmindevej 150
8340 Malling
Medlem af dd siden 2019

The power of imagination
Hans Thyge & Co består af passionerede designere med stærke ideer og en kærlighed til smukt design. Vi arbejder med en kombination af en stærk tradition og et drive for at udforske de ukendte og de innovative dele af design.

Design interior & branding
Tegnestuen har specialiseret sig i at designe møbler, objekter og interiør. Vi jonglerer med alt fra tekniske projekter og livstilskoncepter til branding og kommunikation og altid med en strategisk, bæredygtig og kommerciel tilgang. Med stor know-how og erfaring arbejder vi med mange forskellige materialer og produktionsmetoder for kunder over hele verden. Blandingen af ​​forskellige nationaliteter, kulturer og designtraditioner kræver åbenhed og samarbejdsfærdigheder er det er netop i det møde, hvor fantastisk design opstår.

Hjerne & hjerte
Vi tror på at kombinere hjerne og hjerte, funktion og æstetik, og at hvert design skal fortælle en historie; et produkt er så meget mere end selve produktet, det handler om kreativitet, vision, kultur, virksomhedsværdier, fortiden, nutiden og fremtiden.