LINK arkitektur A/S, Designafdelingen

Interiør, Produkt- og industrielt design

LINK arkitektur A/S, Designafdelingen
Medlem af dd siden 2016

Vores designteam har en unik og bred ballast og bliver inddraget i mange forskellige opgaver. Teamet løser ofte opgaver i direkte forlængelse af større byggeprojekter, hvor LINK Arkitektur enten som arkitektfaglig eller totalrådgiver står for opførelsen af et større byggeri. Her udvikler designteamet f.eks. inventar til det specifikke byggeri.

Løfter arven efter Arne Jacobsen 
Referencelisten er lang og taler for sig selv. Igennem en årrække har vi blandt andet været tilknyttet VOLA, og vi står således bag videreførelsen af Arne Jacobsens oprindelige armaturdesign. Vores løsninger for VOLA har modtaget en række internationale designpriser.

Vores kreative forslag møder altid producentens krav i et tæt og konstruktivt samspil igennem hele processen fra idéudvikling til færdigt produkt.

Erfarent team spænder bredt
Vores udgangspunkt er altid overbevisning om, at et godt design skal tilføre værdi for såvel vore kunder som for de brugere, der skal benytte produkterne. Gennem en bevidsthed om at industrielt design altid indgår i en større sammenhæng, sikrer vi, at vores løsninger skaber et relevant og langtidsholdbart udbytte for vores kunder.