Lone Kobberholm Storgaard

Andet, Branding, Digitalt design, Kommunikation, Konsulentydelser, Servicedesign

Lone Kobberholm Storgaard
Design Concern A/S
Nørre Allé 46
DK - 8000 Aarhus C
Medlem af dd siden 2020

Jeg er specialist i at skabe ultimative brugeroplevelser, som gør hverdagen nemmere og mere effektiv.

I tæt samarbejde med kunder og brugere faciliterer og afdækker jeg brugerbehov samt nytænker og designer løsninger, der skaber fordele for alle – og som fører til succes og vækst for virksomhederne.

En række af løsningerne har desuden resulteret i internationale designpriser, og større synlighed i markedet.

At skabe ultimative brugeroplevelser er afgørende for at vinde i et globalt og konkurrencepræget marked.

Det kræver imidlertid både dyb indsigt i brugerbehov, en god forestillingsevne samt evnen til at kombinere funktionalitet og æstetik. Men også forståelse for løsningens udførelse og implementering.

Processen gennemføres via design thinking, som er et kraftfuldt redskab til at tackle komplekse udfordringer.

Jeg er grundlægger og leder af Design Concern, hvor vi netop hjælper private og offentlige kunder med at skabe vækst via design thinking.

På Design Concerns hjemmeside findes en lang række cases, som viser eksempler på, hvordan design thinking har hjulpet vores kunder med at skabe konkurrencefordele. https://designconcern.com/cases/

Jeg holder desuden foredrag i ind- og udland om fordelene ved design, og om hvordan design kan integreres i forretningsplaner og udviklingsforløb.

Jeg fungerer ligeledes som censor og har deltaget i Ph.d.-bedømmelses udvalg, ansættelses- og akkrediteringskomiteer på design-og ingeniøruddannelserne.