Studio Tine Mouritsen

Interiør, Møbeldesign

Studio Tine Mouritsen
Ourøgade 38
2100 KBH Ø

Legende, nysgerrige og eksperimenterende designløsninger

Tine Mouritsen er en prisvindende designer og arkitekt, som arbejder med en legende, nysgerrig og eksperimenterende tilgang til design og indretning. Tine etablerede i 2006 Studio Tine Mouritsen, og hun er uddannet arkitekt fra afdelingen for Møbel og Rum på Kunstakademiets Arkitektskole i 2000.

Tegnestuen favner bredt og beskæftiger sig med møbeldesign – både bespoke møbler til indretningsprojekter – men også i eget navn og for anderkendte møbelproducenter. Studio Tine Mouritsen har bl.a. designet All In lampeserien for Le klint, samt AIR og Q02 stolene for Erik Jørgensen. Derudover udarbejder vi med større og mindre indretningsløsninger inden for bl.a. Office, Exhibition, Retail, Hospitality & Residential og sidst, men ikke mindst, messestande for Erik Jørgensen, Hørkram & Danish LivingRoom.

Tegnestuen arbejder med en struktureret og analyserende proces, hvor alle beslutninger baseres på en grundig research af virksomhed, målgruppe, funktioner, flow, marked og tendenser. For at balancere processen, prioriterer vi benhårdt at huske at lege, eksperimentere og lade os fordybe i nørderi. Samlet giver det dynamisk design med liv, energi og funktion. Produkter og løsninger, der pirrer nysgerrigheden og er anvendelige i det moderne menneskes hverdag.

For os er det vigtigste at lytte. Vi lytter til kunden, respekterer deres ønsker/behov og udfordrer løbende. Vi designer løsninger, hvor mennesket er i centrum. Rum hvor man finder ro, steder hvor man inspireres, og møbler, der omfavner kroppen med taktilitet og farver.