Design denmark

Navnenyt: Ny partner i SkabelonDesign A/S

Birgir I. Sigurdsson, Head of Consulting Services, er ny partner i SkabelonDesign

Birgir I. Sigurdsson arbejder som projektleder med integrationer til tredjepartssystemer, komplekse IT-systemer i større organisationer, og er desuden ansvarlig for SkabelonDesigns konsulentydelser og tekniske partnerskaber. Birgir har været ansat i SkabelonDesign siden 2012.

Birgir er uddannet Cand. Merc.(dat) fra Copenhagen Business School og har dertil et par certificeringer inden for service management, projekt- og programledelse og enterprise architecture. Før han kom til SkabelonDesign var han projektleder og konsulent i konsulenthuset Devoteam.

Jeppe Schytte-Hansen, CEO og partner i SkabelonDesign, siger:

”Birgir har de helt rigtige kompetencer i forhold til vores forretningsområder og har en stærk forståelse for kundernes behov. Derudover har Birgir fingeren på pulsen, når det kommer til effektivisering af arbejdsgange for vores kunder og samarbejdspartnere. Vi værdsætter også, at Birgir er vellidt og respekteret af både kollegaer, kunder og samarbejdspartnere.”

SkabelonDesign A/S beskæftiger 40 medarbejdere i Danmark på Østergade 36 i midten af København, hvor virksomheden deler kontor med søsterselskabet, Templafy. SkabelonDesign har omkring 900.000 brugere på verdensplan, og leverer løsninger til blandt andre af Carlsberg, Coloplast, DSB, FLSmidth, Forsvaret, Maersk, Novo Nordisk, Novozymes, Politiet, Rambøll, Region Hovedstaden, TDC, VELUX, Vestas, samt 5 universiteter, 10 ministerier og 18 kommuner.

SkabelonDesign er medlem af Design denmark.