Design denmark

Nørrebro bureau lander endnu en rammeaftale

Et stort tillykke til Polygraphic, der netop har landet stor rammeaftale med Københavns Kommune.

Københavns Kommune har netop afsluttet en stor og grundig proces for nye rammeaftaler på kommunikationsområde, og et af bureauerne, der er kommet gennem nåleøjet, er Polygraphic.

Det lille bureau på Nørrebro lander dermed endnu en rammeaftale. Denne gang hos Københavns Kommune, hvor de er blandt de seks bureauer, der i de kommende op til fire år skal bistå Københavns Kommune med kommunikation og kampagner igennem strategi, analyser og kreativ eksekvering.

“Vi glæder os til at skulle lave strategiudvikling og kreativ eksekvering af kampagner i Københavns Kommune. Vi arbejder i dag sammen med en række kommuner samt ministerier, styrelser og regioner, og det giver en god viden på tværs af den offentlige sektor. Det er værdifuldt for os og for vores kunder. Vi synes, det er glædeligt, at flere og flere prioriterer kreative greb på den offentlige kommunikation.” udtaler Anders Ferdal

Polygraphic har også en rammeaftale med Københavns Lufthavn og arbejder derudover med kunder som Finansministeriet, Erhvervsministeriet, Realdania, Region Hovedstaden, Region Sjælland, HOFOR, VELUX FONDEN, Det Danske Filminstitut og en række kommuner.

Om Polygraphic
Polygraphic er et strategisk og visuelt kommunikationsbureau, der skaber kommunikationsløsninger, der ikke blot inddrager det kreative element, men også arbejder konkret med de strategiske og politiske problemstillinger, der kan være på spil.

Læs mere på deres hjemmeside her