Design denmark

Nordic Design Competition - åben for indsendelse

Kalder alle skandinaviske møbeldesignere og producenter! Har du en bæredygtig stol, som skal være med i Nordic Design Competition: Sustainable Chairs.

Den globale bevidsthed omkring bæredygtighed påvirker hurtigt forbrugernes krav. I fremtiden vil forbrugerne kræve mindre forbrug, mindre produktion, mindre ting – og istedet fokusere på mere cirkulær tænkning, mere holistisk produktion og mere hensynsfuld ageren.

I takt med at nordiske designere og producenter integrerer bæredygtighed i deres processer og produktioner i stadig højere og højere grad, viser de vejen for andre. I den forbindelse vil Det Nordiske Ministerråd gerne sætte fokus på udfordringen omkring bæredygtighed ved at se på, hvad der allerede eksisterer på markedet.

Du opfordres derfor til at indsende det, du ser som din mest bæredygtige stol på nuværende tidspunkt – og præsenterer din tankegang bag designet.

En kvalificeret jury vil vurdere de indsende stole og udvælge de bedste. Maksimalt 10 stole fra hvert af de nordiske lande vil blive shortlistet. Af disse findes en vinder fra hver af de nordiske lande. Udover at modtage en præmie, vil de vindende stole også blive vurderet af en forsker, som vil reflektere og vurdere dem i forhold til de 17 FN-mål for bæredygtig udvikling.

Ansøgning er senest den 3. oktober kl 14.00

Læs mere her

Ansøg her