Design denmark

NordicLA på Heartland Festival

NordicLa på Heartland Festival – målet er at inspirere, motivere, netværke og hjælpe kreative virksomheder som har interesse i at sælge deres services/produkter uden for Danmarks grænser, og som også er interesseret i at blive mere bæredygtige.

Til selve eventet kommer der en række prominente speakers: Christian Stadil, Ane Cortzen, Kristian Byrge, Jakob Jønck, Sissel Hansen, Liza Chong, Erik Balck Sørensen + to internationale gæster Sacha Tueni og Sara Heering. Derudover vil der være mulighed for at netværke med investorer fra Danske Bank, Vækstfonden, Byfounders og Baxters. Selvfølgelig vil der også være mulighed for at netværke med de andre deltagere til eventet.

Udover at lytte til de spændende speakers, netværke med investorer og deltagerne til eventet, vil der være en Backstage tour på Heartland Festival og fri entre til hele fredagen på Heartland Festival (dagen for eventet).

Der vil være en let morgenmand til eventet og gratis frokost på Heatland Festival.

Programmet starter kl.09.45 og slutter kl.16.00, hvor det herefter vil være muligt at opleve Heartland Festival.

For at deltage som virksomhed skal man tilmelde sig, tage en smartphone med og være villig til at dele sin historie for dagen. De anbefaler, at man tager sine visitkort med

Overnatning, rejse og festivalbillet til de andre festivaldage skal den enkelte virksomhed selv betale.

Hvem kan deltage?
Virksomheder og iværksætter, der har et produkt eller en service, som de gerne vil have ud over Danmarks grænser.

Praktisk
Dato: 31. maj
Tid: 09.45 – 16.00
Sted: Heartland Festival
Tilmelding: Det er gratis at deltage, du kan tilmelde dig her

Vil du vide mere?
Du kan læse meget mere om arrangementet her og om NordicLa her