Design denmark

Ny fagleder på Kunstakademiets Designskole

KADK har ansat Mathilde Aggebo som ny fagleder for Designskolen. Mathilde kommer fra en stilling som institutleder på Institut for Bygningskunst og Design, KADK’s tværfaglige institut, som uddanner både arkitekter og designere.

“Jeg glæder mig meget til at sætte min designfaglighed og mange års erfaring som Institutleder i spil som fagleder for Designskolen. (…) Vi skal dimensioneres og vi skal intensivere vores samarbejde med erhvervet klogt, så vi både styrker fagligheden og sikrer at alle kandidater kommer i job. Som skole skal vi i det hele taget være rustet til løbende at møde fremtidens behov – for de behov vil altid være i forandring. Det, der ikke vil ændre sig, er vores kunstneriske, akademiske og sociale ambitioner og at vi står samlet som Designskole med en klar fælles vision og stærk faglig identitet”.

Mathilde Aggebo er uddannet designer fra Danmarks Designskole i 1993 og har siden bl.a. drevet virksomheden Aggebo & Henriksen. Hun har en mastergrad i ledelse fra RUC og fra 2008 til 2013 var hun leder af Institut for Produktdesign på Designskolen Kolding.