Om Medlemmer

Design denmark er for hele designbranchen. Derfor tilbyder vi medlemsskaber til både designere, designvirksomheder, industripartnere, studerende og til designuddannelserne.

Her finder du alle Design denmarks medlemmer.
Du kan søge på geografisk placering, branche, størrelse og kompetencer.5 skarpe

Med 5 skarpe sætter Design denmark spot på foreningens medlemmer og inviterer dig indenfor med fem spørgsmål, der kan omhandle aktuelle designrelaterede sager, perspektiver på designbranchen og designprocesser, selve foreningen eller hvordan det er at arbejde med og leve af design – eller noget helt femte.

Læs med, lad dig inspirere og bliv opmærksom på, hvilke tiltag du kan iværksætte, for at styrke din position i designbranchen, når vores medlemmer svarer på de 5 skarpe.

Find alle 5 skarpe her.


Dd portræt

Mød organisationens medlemmer.

Design denmark består af mange designfaglige og talentfulde medlemmer, der tilsammen favner bredt i den danske designbranche. Dd portræt er et format, hvor Design denmark stiller skarpt på et medlem og personens faglige færdigheder. Dd portræt giver dig et designfagligt såvel som personligt indblik i medlemmernes virke, hvorigennem designbranchens mange facetter og nuancer belyses.

Find alle Dd portrætter her.