Design denmark

OPEN CALL - Orienteringstur til Detroit & Chicago

Foto Statens Kunstfond / Alastair Philip Wiper.

OPEN CALL – Statens Kunstfond inviterer til Travel and Talk orienteringstur til Detroit & Chicago

Er du arkitekt, billedkunstner, kunsthåndværker eller designer, og vil du være med til at finde løsninger på, hvordan vi kan skabe rum for fremtidens fælleskaber og bevare vores fælles ressourcer? Så kan du søge om deltagelse på Statens Kunstfonds orienteringstur til USA i september.

Udfordringerne om, hvordan vi skal håndtere og bevare vores fælles ressourcer og skabe rum for fællesskaber melder sig som både et lokalt og internationalt spørgsmål. Derfor ønsker Statens Kunstfond at give kunstenere, arkitekter, kunsthåndværkere og designere mulighed for at søge nye løsninger på en tværkunstnerisk orienteringstur til Detroit og Chicago.

Under temaet ’Fælledskaber’ vil arkitekter, billedkunstnere, kunsthåndværkere og designere fra Danmark og USA på turen sammen få mulighed for at besøge relevante projekter i både Detroit og Chicago i en udveksling af arbejdsmetoder, viden og nye idéer.

Travel and talk-programmet er en del af Statens Kunstfonds nye USA-satsning, der skal skabe muligheder for danske kunsthåndværkere og designere i USA og øge kendskabet til kontemporært dansk design i USA.

Hvem kan søge?
Professionelle arkitekter, landskabsarkitekter, billedkunstnere, kunsthåndværk og designere, samt professionelle med væsentlig med en væsentlig tilknytning til den danske scene inden for disse områder kan søge. Studerende kan ikke søge.

Praktisk
Deadline er den 6. juni 2019
Turen finder sted fra d. 15 september til d. 21 september 2019.
Du vil få dækket flyrejse, hotelophold, lokaltransport og udvalgte måltider på turen
Du kan læse meget mere om projektet og finde ansøgningskema her