Specialafsnit: Design Kan… bæredygtighed – Cirkulært design med Ditte Lysgaard Vind | Episode: Specialafsnit 2 | Længde: 46 minutter

 

AM starter, hvor de sluttede i det første specialafsnit om bæredygtighed: I et økosystem. Det skal handle om cirkulært design og hvordan dansk designarv og bæredygtighed hænger sammen. Ditte Lysgaard Vind er netop ved at lægge sidste hånd på bogen The Danish Design Heritage and Global Sustainability, og vil sammen med Kristina May og Mads Kjøller Damkjær gøre os klogere på cirkulært design.

Læs mere om episoden på Design Kan’s hjemmeside her

Om Design Kan… podcastserien

Design Kan… er en branding- og designpodcast, kreeret af det grafiske designbureau AM. Podcastens vært, Kristina May, er CEO, brandspecialist og partner i det københavnske bureau og sammen med Mads Kjøller Damkjær, der er designer og ekspert inden for bæredygtig forretningsudvikling, har de udviklet en række specialafsnit om bæredygtighed. Sammen med dygtige specialister, vil de komme ind på alt fra impact investment, arkitektur, produktdesign, forskning og specifikke virksomhedsstrategier, så du kan få praktisk indsigt i, hvordan forskellige brancher håndterer den bæredygtige agenda.

Publiceret d. 8. april 2022

Til alle episoder af Design Kan…

Til alle podcasts