Specialafsnit: Design Kan… bæredygtighed – Forskning med Katherine Richardson | Episode: Specialafsnit 1 | Længde: 48 minutter

 

I dette afsnit bliver du uden tvivl klogere på bæredygtighed, klima og miljø. Du bliver helt sikkert overrasket, chokeret, og måske modløs – men forhåbentlig også håbefuld og motiveret. Første specialafsnit om bæredygtighed begynder med en grundlæggende begrebsafklaring. Kristina May Pries har specialist Mads Kjøller Damkjær med samt knivskarpe klimaforkæmper Katherine Richardson.

Læs mere om episoden på Design Kan’s hjemmeside her

Om Design Kan… podcastserien

Design Kan… er en branding- og designpodcast, kreeret af det grafiske designbureau AM. Podcastens vært, Kristina May, er CEO, brandspecialist og partner i det københavnske bureau og sammen med Mads Kjøller Damkjær, der er designer og ekspert inden for bæredygtig forretningsudvikling, har de udviklet en række specialafsnit om bæredygtighed. Sammen med dygtige specialister, vil de komme ind på alt fra impact investment, arkitektur, produktdesign, forskning og specifikke virksomhedsstrategier, så du kan få praktisk indsigt i, hvordan forskellige brancher håndterer den bæredygtige agenda.

Publiceret d. 1. april 2022

Til alle episoder af Design Kan…

Til alle podcasts