Design denmark

Asien

Asien

Design denmark udvikler og gennemfører markedsføringsfremstød sammen med medlemmer på flere udvalgte markeder i Asien. Som kuratorer af udstillinger, som oplægsholdere, messedeltagere o.a. markedsfører vi dansk design og designkompetencer.

Dansk design udstilles på Kinas svar på MoMA
Udstillingen “New Danish Modern – REFLECTIONS of Danish Design” skal møde det kinesiske publikum i Shanghai fra den 12. maj til den 30. juni 2017 i de rå, industrielle haller, som toneangivende design- og livsstilsmagasiner skriver rosende om. Bag designudstillingen i Power Station of Art står Generalkonsulatet i Shanghai, online-design-portalen ENIITO og Design denmark, som er gået sammen om at styrke kendskabet til dansk design i Kina.

Designportalen Eniito får millionindsprøjtning
Vicedirektør i Design denmark, Henrik Weiglin, fortæller i studiet om dansk designs efterspørgsel i Kina, og om mulighederne som produktdesigner og designrådgiver i Asien
21. november 2016, TV 2 Business

Innovativ dansk sokkekoncept introduceres i Kina
Det kinesiske designfirma Bola Design fra Shanghai, som er blandt de 10 største i Kina, har netop underskrevet en aftale med det nystartede danske firma URU Design, som står bag et nyt koncept, der reducerer sokke-spild. 

Dansk design udvalgt til verdensudstilling
Danmark er – sammen med Storbritannien og Japan – blandt de kun tre udvalgte nationer, der i disse dage gennemfører designudstilling under Creative Expo Taiwan på initiativ af Taiwans kulturministerium.

Design denmark og Kvorning design & kommunikation bag udstilling af dansk design i Taiwan
Design denmark og Kvorning design & kommunikation har til lejligheden skabt udstillingen “REFLECTIONS of Danish design – continuity and change”, der tematiserer dansk design før og nu.

Dansk design vandt i Kina
Delegationen af Design denmark-medlemsvirksomheder, som tog til messen for industrielt design, SZIDF 2015, i Shenzhen i november, er vendt hjem med både designpriser, lovord fra designjuryen og værdifuld viden om kinesiske forretningsmetoder.

Danske designere bygger bro til eksport i Kina
Design denmark står for 3. år i træk for et eksportoffensiv til Asiens største designmesse, SZIDF 2015, i Kinas designby nr 1: Shenzhen.

Seminar: Skab forretning i Kinas svar på Silicon Valley
I samarbejde med Invest Shenzhen er Design denmark (+ flere) værter ved et seminar, hvor du kan få viden om, hvordan din virksomhed kan blive en del af væksteventyret.

WOWdsgn søger designere til kinesisk retail-onlineplatform
Den kinesiske virksomhed WOWdsg er på udkig efter danske designvirksomheder, som ønsker at markedsføre og sælge sine møbel- og indretningsprodukter i Kina via sin retail-onlineplatform WOWDSGN.com.

“Made in Denmark” – hvornår er et design egentlig dansk?
Er design dansk, hvis noget af varen er produceret i fx Kina, men samlet, monteret eller sammensat i Danmark? Læs her, hvad reglerne siger om at angive oprindelsesland.

5 skarpe til Maria Berntsen
Designer Maria Berntsen deltog sammen med Design denmark og andre medlemmer på en stand på Asiens største designmesse. Læs, hvad hun lærte.