Design denmark

Design denmark Pension

Få en af Danmarks bedste pensionsordninger

Sammen med Danica Pension har Design denmark udarbejdet en rammeaftale for medlemmerne.

Design denmark har valgt Danica Pension som pensionspartner. Dermed er I som medlemsvirksomhed sikret adgang til en særdeles attraktiv pensionsordning hos en engageret og kompetent samarbejdspartner.

Hel konkret giver aftalen disse fordele:

  • Favorable priser på pensions- og forsikringsløsninger
  • Attraktive produkter og services
  • Forbedret dækning ved tab af erhvervsevne. Danica Pension forhøjer som de eneste udbetalingen i jobafklarings-og ressouceforløb med et årligt beløb. Beløbet fastsættes individuelt og kan maksimalt blive den sats, som ikke-forsørgere kan få udbetalt fra det offentlige i ressourceforløbsydelse
  • Vejledning om alle overenskomstmæssige spørgsmål i relation til pension
  • VIP- og ledelsesrådgivning inden for for eksempel skatteoptimering, formuepleje og investering.
  • App, hvor du og dine medarbejdere hurtig kan få overblik over hvordan I er dækket.

Er du interesseret? Log ind på Design denmarks medlemsside for at læse mere og finde kontaktoplysninger til Danica Pension.
Hvis du ikke er medlem, men er interesseret i at høre mere, er du velkommen til at kontakte Design denmark sekretariatet
.

 

PENSIONSOPSPARING – danicapension.dk/opsparing 

Du og dine medarbejdere sparer hver måned op til pension via lønnen. Vi anbefaler som udgangspunkt, at I sparer op på en ratepension i Danica Balance Mix middel risikoforløb. Det er muligt at vælge andre opsparingsmåder.

TAB AF ERHVERVSEVNE – danicapension.dk/tae 

Du og dine medarbejdere er fortsat sikret en månedlig indtægt, hvis I bliver syge og ikke længere kan arbejde. Så behøver I ikke bekymre jer om økonomien, men kan fokusere på at blive raske.

SUNDHEDSSIKRING – danicapension.dk/sundhedssikring 

Du og dine medarbejdere får hurtig behandling på privathospitaler udenom offentlige ventelister og mulighed for behandling hos en fysioterapeut, kiropraktor, psykolog mv. for op til 1,5 mio. kroner om året.

KRITISK SYGDOM – danicapension.dk/kritisksygdom 

Du og dine medarbejdere får et skattefrit beløb ved alvorlig sygdom. Det kan skabe ro i den første svære tid. Se, hvilke sygdomme vi dækker på danicapension.dk.

DÆKNING VED DØDSFALD – danicapension.dk/dødsfald 

De nærmeste pårørende får udbetalt et beløb, hvis du eller dine medarbejdere dør før pensionsalderen. Så kan de efterladte blive boende og fortsætte livet i trygge og kendte rammer.

SUNDHEDSPAKKE – danicapension.dk/sundhedspakke 

Du og dine medarbejdere får hjælp før, under og efter sygdom. I får bl.a. tryghed ved sygdom med en second opinion fra nogle af verdens bedste læger gennem Best Doctors®, hvis én i familien bliver syg.