Syddansk Universitet


SDU åbnede dørene for de første studerende i Odense i september 1966, og siden da er det gået stærkt. De har nu fem fakulteter med omkring 30.000 studerende, heraf mere end 15 % fra udlandet, og knap 4.000 ansatte fordelt på hovedcampus i Odense samt regionale campusser i Slagelse, Kolding, Esbjerg og Sønderborg og København.

SDU er i fuld gang med at opbygge et stærkt efteruddannelsestilbud til dig, der er i arbejde, og som ønsker at kvalificere eller styrke nogle kompetencer, som er relevante i din jobsituation nu og fremadrettet.

Kurser

SDU udbyder løbende en lang række kurser fra en til fem dages varighed. Arbejder du f.eks. med webshop, hvor du gerne vil styrke dine juridiske kompetencer, kan du blive certificeret i persondataret eller opkvalificere dine kompetencer indenfor HR og persondataret. Desuden har de et bredt udbud indenfor ledelse, strategi, entreprenørskab og Event Management. SDU udbyder kun kurser, der tager direkte afsæt i aktuel forskning på området. Derfor vil udbuddet variere fra år til år. De opfordrer dig til at følge deres kursusside eller tilmelde dig deres nyhedsbrev.


Seminarer

De afholder en del omkostningsfrie inspirationsseminarer om forskellige markedsrelevante emner både i Kolding og Odense. For eksempel på seminaret om Markedsudvikling og internationalt salg får du et overordnet indblik i, hvad der skal til for, at din virksomhed når ud til eller ekspanderer på det global marked. Du får også inspiration til, hvordan I internt i virksomheden kan organisere processen med at internationalisere.


Kandidat i Designledelse

Designledelse handler om at arbejde på tværs af traditionelle skel mellem design, kommunikation, kultur og erhvervsøkonomi for at skabe sammenhængende løsninger fra idé til kommercialisering. I undervisningen lærer du at bygge bro mellem forskellige fagligheder: Praktisk design,  Humanistisk kulturforståelse,  Forretningsudvikling og strategi.

Det gør dig i stand til at håndtere kreative, kommunikative, økonomiske og organisatoriske aspekter af designudvikling i private og offentlige organisationer.

Læs mere her.


Tag en Master på SDU

SDU udbyder en række Masteruddannelser, som er for dig, der allerede har en diplom- eller bacheloruddannelsen bag dig og minimum to års erhvervserfaring. En Master giver indblik i de vigtigste emner og fagområder i en virksomhed og er dermed et godt udgangspunkt, hvis man eksempelvis har ambitioner om at blive en del af topledelsen, hvor der er behov for at vide noget om alle aspekter af virksomhedens drift. Det kan især være relevant, hvis man har en faglig eller teknisk uddannelse og ikke har modtaget undervisning i hverken strategiudvikling, økonomistyring eller personlig ledelse.
Bemærk at Master i IT har vi en fagpakke med undervisning i Interaktionsdesign.

Se deres udvalg af masteruddannelser her.


Enkeltfag på SDU

På mange af deres uddannelser er der mulighed for at tage et enkeltfag og via det, de kalder tompladsordning*, det gælder både på Masterniveau, på en bachelor eller kandidatuddannelser og deres HD-uddannelser.

*Tompladsordning: her er der en emneboks kun med designrelaterede fag, men det kan måske også være relevant at kigge under emneboksen Medievidenskab, it og web, hvor der bl.a. er fag som Oplevelsesorienteret it-design og Design Specialisation B.

Tilbage til oversigten.