Design denmark

Et tip til dig, der vil styrke dit B2B netværk

Enterprise Europe Network er verdens største B2B netværk, der helt gratis hjælper små og mellemstore virksomheder med international vækst og nye samarbejdspartnere.

Med over 600 kontorer i hele verden, kan danske virksomheder få en hjælpende hånd og en direkte linje til resten af verden.

Enterprise Europe Network har netop lanceret et nyhedsbrev rettet specifikt mod kreative virksomheder. Gennem nyhedbrevet formidles spændende tilbud og invitationer til relevante arrangementer, hvorigennem det er muligt at finde fremtidige samarbejdspartner på et globalt plan.

Læs for eksempel om hvordan den danske modedesigner Britt Sisseck har sikret en besparelse i virksomhedens produktion på 40%, ved at indgå i et samarbejde på baggrund af Enterprise Europe Networks effektive screeningsproces.

TILMELD DIG NYHEDSBREVET HER

Hvem er Enterprise Europe Network (EEN)
Enterprise Europe Network er et globalt netværk af erhvervsfremmende aktører, der har fokus på at hjælpe ambitiøse små og mellemstore virksomheder samt vidensinstitutioner med international vækst og innovation.

EEN tilbyder sparring omkring:

  • Udenlandske samarbejdspartnere (leverandører, agenter, forhandlere, distributører, underleverandører mv.)
  • Nye teknologier i udlandet. De kan også hjælpe dig med at formidle og tilbyde jeres teknologi og produkter til udenlandske samarbejdspartnere
  • Projektpartnere til (EU-)projekter

EEN hjælper med:

  • Udenlandske markeder og muligheder
  • Tilskudsmuligheder
  • EU-regler og -lovgivning
  • EU-udbud

I Danmark består Enterprise Europe Network af seks partnerorganisationer fordelt over hele landet: Agro Business Park, NordDanmarks EU-kontor, Det Syddanske EU-Kontor, Erhvervshus Hovedstaden, Erhvervshus Midtjylland og Erhvervshus Sjælland. Har du spørgsmål, opfordres der til, at du kontakter organisationen tættest på dig – du finder kontaktinformationerne her.

Du kan læse meget mere om Enterprise Europe Network her