Udbudsvagten

Udbudsvagten, dit overblik over offentlige udbud

Design denmarks medlemmer har adgang til Danmarks største database over udbud, indkøb og forespørgsler fra både offentlige og private indkøbere.

Adgang til UdbudsVagten betyder for dig adgang til nye forretningsmuligheder – du kan opdage, påvirke og vinde flere opgaver i offentlig sektor, for færre ressourcer.

Det kan være både vanskeligt og ressourcekrævende at overskue de store datamængder, der skal læses ved udbud, hvorfor UdbudsVagten dagligt crawler det store hav af offentlige data og fanger de informationer, der er relevante for dig, og kvalificerer og formidler informationer, der hjælper dig til at:

  • Opdage alle relevante opgaver i udbud
  • Opdage relevante opgaver, der ikke kommer i udbud
  • Komme tidligt ind i den offentlige indkøbsproces, så du kan påvirke indkøbsbeslutninger mest muligt
  • Kvalificere din tilbudsskrivning med dybdegående baggrundsviden om det enkelte indkøb
  • Få overblik over hele dit marked, dine kunder og dine konkurrenter, så du kan prioritere og tilrettelægge dine salgsindsatser bedst muligt.

Få skræddersyet egen overvågning
Udbudsvagten kan også skræddersy en overvågning efter dine behov – som medlem af Design denmark får du 10% rabat på den type overvågning. Prisen afhænger af dine behov.

Design denmark-medlemmer får også 10% rabat på UdbudsVagtens kurser og uddannelser.

Søg selv efter udbud
Du er også velkommen til selv at benytte UdbudsVagtens gratis “Søg Selv”-tjeneste, og her finde relevante udbud.Om UdbudsVagten
UdbudsVagten udfører datadreven rådgivning, og tror på at intelligent brug af offentlige data, kan hjælpe alle virksomheder, uanset størrelse, med at vinde opgaver i offentlig sektor.

Med den egenudviklede og forskningsbaserede søgeteknologi, opsamler og strukturerer UdbudsVagten offentlige data, gør dem søgbare, og formidler dem på en måde, der sikrer et solidt beslutningsgrundlag for slutbrugeren – hver dag.

UdbudsVagten leverer dagligt viden og indsigt, som gør kunderne i stand til målrette sine indsatser, og opdage, påvirke og vinde flere opgaver i offentlig sektor, med færre ressourcer.

  • 16 års erfaring med Public Market Intelligence løsninger
  • 30 ansatte; deriblandt faguddannede researchere og informationsspecialister
  • Overvåger mere end 20.000 datakilder 24 timer i døgnet for mere end 3.000 kunder i hele Norden
  • Udbudsovervågning i 124 lande
  • Levering af rettidige, sikre, komplette og skræddersyede informationsløsninger.

Er du interesseret? Log ind på Design denmarks medlemsside for at finde kontaktoplysninger til Udbudsvagten.
Hvis du ikke er medlem, men er interesseret i at høre mere, er du velkommen til at kontakte Design denmark sekretariatet
.