VidensNetværk


Som medlem af Design denmark har du mulighed for at indgå i en række VidensNetværk med fagspecifikt fokus.

VidensNetværk er et sted hvor medlemmer kan mødes, dele, berige og beriges, i et kollegialt fællesskab uden for arbejdspladsen. De enkelte netværk er inddelt efter faglige interesseområder. Se en beskrivelse af hvert netværk nedenfor.


Rammerne er enkle

Der kan være max. 12 personer i et netværk. Netværket definerer selv hvor mange gange årligt man mødes. Man forpligtiger sig til netværket og skal bestræbe sig på mødestabilitet. Det overordnede formål og indhold for netværket og årets møder defineres og fastlægges løbende af netværkets medlemmer. Det kan være workshops, inspirationstur, case præsentationer, oplæg, virksomhedsbesøg, diskussion af relevante emner etc.

Skabelon til referat kan downloades her.
Læs reglerne for informationsudveksling i brancheforeninger.

Ønsker du at være medlem af et netværk eller høre mere, er du velkommen til at kontakte Design denmark på info@designdenmark.dk eller tovholderen for netværket.


VidensNetværk oversigt


VidensNetværk: In-house designere

Hvornår har du sidst mødt en in-house designer i et interview, i et designtidsskrift -eller på scenen ved en designkonference eller en prisuddeling? Hvor mange studerende på designskolerne drømmer om at komme ud at styre og udfordre CVI’en for en større virksomhed eller organisation?

Gruppen er for dig, der arbejder med design i en organisation eller en virksomhed, hvor produktet ikke er design. Formålet er at skabe et inspirerende og givende forum med plads til at nørde, vidensdele og sparre.

Tovholder:
Christoffer Tange: ctang@gribskov.dk


VidensNetværk: 1-3 medarbejdere CPR medlemmer

Har du brug for sparring til at sætte din retning? Har du brug for at udvide dit netværk i forhold til underleverandører til opgaver? Er du nogle gange en lidt slidt enmandshær? Savner du kolleger til co-creation og samtale, eller vil du bare gerne dele? Har du brug for støtte til at blive en bedre købmand? Eller er du i tvivl om hvad dit næste skridt er, eller måske hvordan du kommer derhen?

Få inspiration, fagligt indblik, kolleger og vidner til din forretning og din proces. Formålet er at skabe et inspirerende og givende forum med plads til at nørde, inspirere og vidensdele. Vi mødes for at diskutere relevante emner, fortælle hvordan det går, hjælpe hinanden til at få nye perspektiver på udfordringerne og udvikle bedre forretningsmetoder. Vi er vidner til hinandens vækst, og bruger den varme stol og mentorroller, så vi tilsammen får et bedre overblik og en bevidsthed om, hvordan man disponerer sin tid og når sine mål, skridt for skridt.

Tovholdere:
Tea Bendixtea@teabendix.dk
Maiken Hallingskov: mh@graphicguts.com


VidensNetværk: Bæredygtig Innovation

Er danske designere en del af løsningen på den globale klimakrise? Det er vi ret sikre på i VidensNetværket Bæredygtig Innovation. Men præcis hvordan? Det vil vi undersøge og diskutere og professionalisere os inden for. Er det ikke netop os, der kan få miljøvenlige forandringer til at udvikle sig fra græsrodskultur til at blive en naturlig del af den almindelige forbrugskultur. Hvis du vil dele din viden og udvikle dig professionelt inden for bæredygtig innovation så meld dig her.

I netværket arbejder vi med udvikling, og hvordan man designer bæredygtige produkter og services, miljøforbedrende adfærdsændringer, produktion, cirkulær økonomi, C2C, biodiversitet, materialer og genanvendelses systemer.

Læs mere om VidensNetværket for Bæredygtig Innovation her.

Tovholdere:
Pil Bredahl: pilbredahldesign@gmail.com 
Jakob Bendix: okxdk@leo-pharma.com


Flere VidensNetværk?

Vi vil gerne oprette flere VidensNetværk, hvor vi har følgende på tegnebrættet. Kunne du godt tænke dig at være tovholder og samtidig være med til at udvikle et af nedenstående netværk, så skriv til info@designdenmark.dk.

  • VidensNetværk: Indretningsdesign
  • VidensNetværk: International designers – working i Denmark
  • VidensNetværk: Offentligt design
  • VidensNetværk: Servicedesign
  • VidensNetværk: Tech & digitalisering
  • VidensNetværk: Produktdesign
  • VidensNetværk: Uddannelse og efteruddannelse

Forslag til nye VidensNetværk
Har du et ønske om et nyt VidensNetværk eller andre inputs, så skriv til info@designdenmark.dk.