Design denmark

WOLDA - Worldwide Logo Design Award

WOLDA – Worldwide Logo Design Award er som navnet antyder en award, der hylder de gode logoer. Du har muligheden for at deltage i den 9’ene udgave af awarden – deadline er den 10. oktober.

Awarden er opdelt i tre kategorier, hvor der i hver kategori findes der en guld, sølv og bronze vinder.
Kategori 1. Logo / Ny : symbol/trademark
Kategori 2. Logo / Redesign : symbol/trademark
Kategori 3. Identitet : logo og minimum tre identitets elementer

Det er årets jury, som udvælger vinderne. Dette års jury-møde afholdes i Tokyo og blandt juryens deltagere finder vi tre Design denmark medlemmer: Bo Linnemann, Philip Linnemann og Christian Baun.

Jurymedlem Christian Baun udtaler: “Kan man overhovedet designe et logo alene – helt uden en komplet identitet? Har virksomheder overhovedet brug for logo mere? I min optik er svaret og min erfaring, at SMV-virksomheder helt klart har brug for den medvind, et stærkt logo kan give dem! Men jeg erkende, at meget store virksomheder som Google, Pinterest, Spotify og ikke mindst Ørsted kan have en fordel i at agere frit uden at skulle skæve til et logo/mærke/symbol. Men logoer, og logo design awards, vil der i min optik altid være brug for!”

Blandt sidste års vindere finder man blandet andet Altingets nye identitet udviklet af Scandinavian Branding A/S, som vandt en bronze plads i kategori 3 – identitet.

Se alle de andre vindere i de forskellige kategorier på hjemmesiden her

Du kan læse meget mere om awarden, de tre kategorier og hvordan du deltager her
Husk deadline er den 10. oktober.