Design denmark

Workshop om digitalisering

12. august 2019

Kom til gratis workshop om digitalisering fredag d. 23. august 2019 i Horsens

Er du i tvivl om, hvordan du får sat skub i digitaliseringsarbejdet, starter på det eller kommer fornuftigt videre? Brug en formiddag på at blive klogere!

Business Horsens, Artlinco, sure’it og D2i – Design to innovate gør dig klogere og sender dig hjem med konkret viden og et skarpere fokus, når de, i samarbejde med projektet Sprint:Digital, afholder en let-tilgængelig og håndgribelig workshop fredag d. 23. august 2019.

Program:

  • Velkommen v/Nicole Justesen, BusinessHorsens.
  • Oplæg omkring digitalisering v/Ove Nielsen, sure’it: Det skal du være opmærksom på, når din virksomhed starter den digitale rejse – viden og gode råd.
  • Mini sprint workshop v/Søren Frahm, Artlinco: Sprint:Digital tager en uge, men vi har kogt essensen ned til en mundret hapser på 1,5 time, så I kan få en smagsprøve på, hvad det vil sige at køre et målrettet værdiskabende sprint. Vi tager udgangspunkt i en konkret problemstilling, som I er med til at vælge, og ender ud med en løsning og handlingsplan med konkrete aktiviteter.
  • Information og cases fra Sprint:Digital v/Linda Hechmann Lagoni, D2i – Design to innovate.
  • Afrunding og tak for i dag v/Nicole Justesen, BusinessHorsens.

 

Alle ansatte og ledere i små- og mellemstore, danske virksomheder kan deltage. Arrangementet er gratis. Max 20 pladser, som besættes efter ’først-til-mølle’ princippet. Tilmelding sker hos Business Horsens.

Praktisk information:

Tid: 23. august 2019 kl. 08.00-11.00
Sted: Artlinco A/S, Søndergade 4, 2. sal, 8700 Horsens
Pris: Arrangementet er gratis. No show fee 200 DKK ex. moms ved udeblivelse uden afbud
Kontaktperson: Linda Hechmann Lagoni
Telefon: +45 30 78 68 79
E-mail: linda@d2i.dk
Tilmeldingsfrist: 19. august 2019