Design denmark

XII Florence Biennale

Vi er stolte af at kunne fortælle, at vi er indgået i et samarbejde med Florence Biennale, en samtidskunst og -design udstilling i Italien.

Den 18. – 27. oktober 2019 slår Florence Biennale endnu engang portene op til en storslået udstilling om samtidskunst og -design i Fortezzo da Basso i Firenze. Temaet er 500-året for Leonardo da Vincis død under overskriften Ars et Ingenium – Toward Leonardo’s Legacy of Similitude and Invention, hvor biennalen inviterer udøvende aktører og interesseret publikum ind til konferencer, performances, workshops og foredrag.

Særligt i år indvier biennalen en designpavillon, der henvender sig eksklusivt til designproduktion under temaer som bl.a. arkitektur, industriel og grafisk design, interiør og mode.

Lyder det som noget for dig? Lige nu har du en enestående mulighed for at besøge biennalen, da Design denmark har 10 entrébilletter til rådighed til medlemmer. Ønsker du at deltage, bedes du sende til mail til nfs@designdenmark.dk, billetterne fordeles efter først-til-mølle princippet.

Du kan se mere om Florence Biennale her, hvor du også kan læse videre om de seks temaer i den nye designpavillon mm.